Megnyertük az iroda szépségversenyt!

Nem titok, hogy a Blue Birdie mellett van egy főállásom egy szuper munkahelyen. Itt gyakran vannak különböző csapatépítő programok, a hétköznapokat felrázó mókás dolgok. Ilyen volt az iroda szépségverseny is, amit kis csapatommal megnyertünk. Az alapötlet tőlem származik, de a kivitelezés már négyünk érdeme.

dekortapasz város a falon 

Pinteresten kutattam inspiráció után „washi tape wall” kereső-kifejezéssel. A következő háromban egyeztünk meg:

dekortapasz repülők a falon

dekortapasz város a falon

dekortapasz hello felirat a falon

Az első két képet tükröztük, úgy jobban illet hozzánk. A hello felirat pedig nem is dekortapaszból készült, hanem fonalból, de mi megláttuk benne a lehetőséget. Először megmértük, mekkora falfelületet szeretnénk beborítani, kinyomtattuk a képeket, aztán arányosítottuk a kis képet a valósághoz.

A végeredmény szerintem egyszerűen csodás, ilyen környezetben öröm dolgozni. Nagy elismerés, hogy a cég nagy része fiúkból áll, a sok jó dekoráció közül mégis a mi kicsit lányos megoldásunk nyerte meg a versenyt.

dekortapasz repülőgépek a falon

dekortapasz város a falon

dekortapasz hello felirat a falon

Ha te is szeretnéd elkészíteni a fali minták valamelyikét, most július 31-ig kedvezményesen tudsz vásárolni hozzá dekortapaszt. Kattints ide!

A felhasznált dekortapaszok:
Coral
Lavender
Sky Blue
Aquamarine
Pale Green
Apple Green

Ha te is elkészítetted, küldj egy képet róla a hello@bluebirdie.hu email címre! Ha még több ötletre vágysz, nézz körül a Pinterest oldalamon!

A képet forrását megtalálod a képre kattintva.

Vélemény, hozzászólás?